Profielfoto van Willy De hilster

Favoriete recepten

Recepten die door Willy De hilster als favoriet opgeslagen zijn.


Aubergine curry

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Vegetarische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Een aubergine curry met verschillende kruiden en een extra zachte smaak door de kokosmelk. Een heerlijke en makkelijke vega(n) maaltijd.


Pastinaak wortelsoep

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Soep op 23-01-2022

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (32)

Een heerlijke en vullende pastinaak wortelsoep is perfect voor een koude dag. Een zachte en licht zoete smaak, met een vleugje frisse sinaasappel.


Zelf kibbeling maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Visgerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Zelf kibbeling maken is makkelijk en super lekker. Een portie krokante vis met heerlijke kruiden en ravigottesaus, net zoals bij de visboer.


Zelf ravigottesaus maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Sauzen op 23-01-2022

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Deze heerlijke romige saus is super lekker bij vis, bekend van de kibbeling bij de viskraam. Wist je dat zelf ravigottesaus maken heel makkelijk is?


Ajvar (paprika-aubergine saus)

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Sauzen op 23-01-2022

Kooktijd 1 uur 55 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

Ajvar is een lekkere saus gemaakt van geroosterde paprika's en aubergine. Maak het heel makkelijk zelf met behulp van dit simpele recept.


Sriracha mayonaise

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Sauzen op 23-01-2022

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Heel simpel recept voor Sriracha mayonaise die je zelf op smaak kan brengen. Lekker voor bij veel verschillende gerechten, en zó gemaakt!


Ribollita - Toscaanse soep

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Vegetarische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een Ribollita is een Toscaanse maaltijdsoep bomvol groenten en kruiden. Deze groentesoep met bonen en brood is een heerlijke vegetarische soep.


Loempiavellen zelf maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (206)

Zelfgemaakte loempiavellen zijn heerlijk en ook erg handig als je geen kant-en-klare vellen in jouw buurt kunt kopen. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig.


Zelf loempia's maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (31)

Goedkoop en makkelijk recept om zelf loempia's te maken. Gevuld met gehakt, wortelen en meer. Klaar in een half uur tijd, recept voor 20 loempia's.


Prei stamppot met wortelen

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Wintergerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (50)

Een heerlijke prei stamppot met wortelen is extra lekker met spekjes en nootmuskaat. Een makkelijke en snelle doordeweekse maaltijd voor de winter.


Gado gado

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (33)

Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.


Acar ketimun

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Deze frisse en licht pittige komkommersalade, ofwel acar ketimun (ketimoen), is een heerlijk bijgerecht bij kruidige stoofpotjes of als atjar bij een rijsttafel.


Atjar tjampoer

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (37)

Atjar tjampoer kennen de meesten wel, zoetzure groenten met een prachtige gele kleur. Een heerlijk en makkelijk Indonesisch bijgerecht.


Pisang goreng

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (39)

Deze pisang goreng is een Indonesische klassieker. Het betekent 'gebakken banaan', heerlijke zoete bananen in een krokant jasje.


Seroendeng

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesische gerechten op 23-01-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (35)

Deze overheerlijke zelfgemaakte seroendeng mag niet ontbreken bij een rijsttafel. Deze Indonesische kruidige kokos verrijkt zoveel gerechten, zoals nasi.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.