Profielfoto van Mathilde V.

Favoriete recepten

Recepten die door Mathilde V. als favoriet opgeslagen zijn.


Loempiavellen zelf maken

Opgeslagen in de collectie Oosters op 28-04-2022

30 minuten 6 personen (132)

Zelfgemaakte loempiavellen zijn heerlijk en ook erg handig als je geen kant-en-klare vellen in jouw buurt kunt kopen. Met maar een paar ingrediënten.


Spaanse rijst

Opgeslagen in de collectie Bijgerecht rijst op 28-04-2022

35 minuten 4 personen (20)

Heb jij je al eens afgevraagd hoe je Spaanse rijst maakt? Bekijk dan dit makkelijke recept en zet in een handomdraai een pan met heerlijke Spaanse rijst op tafel!


Entrecôte in rode wijnsaus

Opgeslagen in de collectie Franse keuken op 28-04-2022

25 minuten 2 personen (8)

Heerlijk doordeweeks gerecht, een entrecôte in rode wijnsaus is klaar in maar 25 minuten. Recept voor twee personen. Lekker met aardappelen of pasta.


Flamiche picarde

Opgeslagen in de collectie Franse keuken op 28-04-2022

50 minuten 4 personen (9)

Flamiche picarde, oftewel een klassieke Franse hartige prei taart. Makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Vegetarisch en zelfs zonder kaas.


Griekse witte koolsalade

Opgeslagen in de collectie Salade op 29-12-2021

50 minuten 8 personen (79)

Een Griekse witte koolsalade zoals je deze kent van de saladebar bij de Griek. Een zure en een beetje zoete salade, geserveerd met zwarte olijven.Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.