Ohmydish.nl


Favoriete recepten

Dit zijn recepten van Ohmydish die als favoriet opgeslagen zijn in een receptenboekje.

Citroenlimonade

Opgeslagen in de collectie Drankjes op 11-09-2021

5 minuten 2 personen

Snelle, verfrissende citroenlimonade die je in minder dan 5 minuten maakt. Heel makkelijk recept voor een dorstlessend drankje!


Broccolisalade met appel

Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 11-09-2021

15 minuten 4 personen

Broccolisalade met appel is niet een combinatie die direct in je op komt, maar erg lekker! Op smaak gemaakt met o.a. mayonaise en knapperige wortel.


Klassieke coleslaw

Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 11-09-2021

20 minuten 8 personen

Een klassieke coleslaw is gemaakt met weinig ingrediënten en is snel klaar. Deze frisse salade is heerlijk als bijgerecht bij de barbecue of als lunch.


Spaghetti met tonijn

Opgeslagen in de collectie Pasta recepten op 11-09-2021

30 minuten 2 personen

Deze spaghetti met tonijn is ontzettend makkelijk en staat binnen een half uur op tafel. Lekker verfrissend voor de lente met kappertjes en citroen.


Avocado salade met kip

Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 11-09-2021

30 minuten 2 personen

Een avocado salade met kip zit boordevol smaken met o.a. limoen en een vleugje wasabi. Extra lekker met gegrilde kip en gekookte eieren.


Bananensplit

Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 11-09-2021

10 minuten 1 persoon

Een uitvinding van Amerikaanse bodem is de bananensplit. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 1 persoon.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.