Recepten die door Marjolein B. als favoriet opgeslagen zijn.
Opgeslagen in de collectie ontbijt op 06-04-2022
Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.
Opgeslagen in de collectie voorgerecht op 06-04-2022
Wil je indruk maken op iemand? Maak dan deze coquilles met witte asperges en aardbeien salade. Een zeer gewaardeerde smaakcombinatie.
Opgeslagen in de collectie ontbijt op 06-04-2022
Met oeufs en cocotte kun je blijven variëren, deze eieren uit de oven zijn heerlijk om broodsoldaatjes in te dippen. Leuk tijdens de paasbrunch of serveer ze als ontbijt.
Opgeslagen in de collectie hapjes op 06-04-2022
Siu Mai worden ook wel varkenspasteitjes genoemd, ze worden namelijk meestal gevuld met varkensgehakt. Deze gestoomde dim sum zijn makkelijk en snel te maken.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 15-01-2022
Een andalouse saus is vooral bekend in België en is daar in elke snackbar verkrijgbaar. Vooral lekker bij de friet of op een burger.
Opgeslagen in de collectie kip op 15-01-2022
Ajam betawi, ofwel krokante kip in een zoete ketjapsaus, is een heerlijke en makkelijke doordeweeks maaltijd. Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 03-01-2022
Een snelle en makkelijke amuse van coquille met vanille staat binnen 10 minuten op tafel. Een luxe hapje voor de feestdagen, perfect voorafgaand aan het diner.
Opgeslagen in de collectie bbq op 07-06-2021
Deze sappige kippenbouten gemarineerd in citroensap en salie zijn om je vingers er bij af te likken! Langzaam gegaard op de barbecue, recept voor 4 personen.
Opgeslagen in de collectie kip op 07-06-2021
Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.
Opgeslagen in de collectie vis op 07-06-2021
Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!
Opgeslagen in de collectie vis op 07-06-2021
Een perfect boterzacht hapje om het jaar goed af te sluiten. Of om het jaar goed te beginnen, want deze coquilles kun je ook op een salade serveren.
Opgeslagen in de collectie vlees roken op 07-06-2021
Een echte Texaanse klassieker van de smoker. Het is een heerlijk stuk vlees dat úrenlang langzaam gerookt is voor die echte diepe rooksmaak!
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 07-06-2021
Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.