Profielfoto van Lau Oosthoek

Favoriete recepten

Recepten die door Lau Oosthoek als favoriet opgeslagen zijn.


Spezzatino - Italiaanse kalfsstoof

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 15-10-2022

Kooktijd 2 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Zodra het buiten kouder wordt, zetten we weer vaker verwarmende stoofpotjes op tafel. Bijvoorbeeld deze spezzatino, ofwel een Italiaanse kalfsstoof, ook lekker met rundvlees.


Poké bowl met biefstuk

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 15-10-2022

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een poké bowl met biefstuk is een heerlijk alternatief om een poké bowl zonder vis te maken. Biefstuk in een heerlijke sojasaus marinade, met rijst en knapperige groenten.


Poké bowl met biefstuk

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 15-10-2022

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een poké bowl met biefstuk is een heerlijk alternatief om een poké bowl zonder vis te maken. Biefstuk in een heerlijke sojasaus marinade, met rijst en knapperige groenten.


Vijgen uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hapjes en Snacks op 24-09-2022

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een snel en makkelijk hapje, ideaal voor de herfst met twee herfst toppers: vijgen en walnoten. Deze vijgen uit de oven met honing en geitenkaas zullen een hit zijn tijdens een borrel of feestje.


Vijgen uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 24-09-2022

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een snel en makkelijk hapje, ideaal voor de herfst met twee herfst toppers: vijgen en walnoten. Deze vijgen uit de oven met honing en geitenkaas zullen een hit zijn tijdens een borrel of feestje.


Hoe bak je een entrecôte

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 25-07-2022

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Een heerlijk mals stukje vlees, hoe kies je de beste entrecôte en hoe bak je een entrecôte? Een entrecôte bakken duurt maar een aantal minuten, maar waar moet je op letten?


Beef tataki

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Voorgerecht op 28-06-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Een heerlijke beef tataki is een biefstuk op Japanse wijze. Heerlijk mals en sappig vlees op een knapperige salade, het perfecte voorgerecht. Met smaken die precies in balans zijn.


Taquitos met kip

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 26-06-2022

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Heerlijke taquitos met kip geserveerd met knapperige ijsbergsla, tomaat en avocado. Lekkere kleine gefrituurde opgerolde tortillas gevuld met kip.


Bisque de homard - kreeftensoep

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Soepen op 27-03-2022

Kooktijd 1 uur 20 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Bisque de homard is de franse benaming voor een heerlijke kreeftensoep gemaakt van kreeftenschalen, groenten en meer. Dé ideale soep tijdens de kerstdagen!


Choucroute garnie - gegarneerde zuurkool

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 27-03-2022

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.


Tiroler Gröstl

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 29-01-2022

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een heerlijke klassieker uit Tirol: Tiroler Gröstl. Wie houdt er nou niet van een mix van aardappelen, rundvlees, ui en spiegeleieren.


Witlofbootjes met kip kerrie

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hapjes en Snacks op 16-01-2022

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Op zoek naar een leuk borrelhapje, of als hapje tijdens de jaarwisseling? Deze witlofbootjes met kip kerrie zijn super lekker, krokant en ook nog eens snel te maken!


Ossenhaaspuntjes

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 16-01-2022

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (34)

Deze heerlijke ossenhaaspuntjes zijn geïnspireerd door restaurant 't Zusje. Met een heerlijke en makkelijke soja-sesam saus en het meest malse vlees van de koe.


Witlofbootjes met kip kerrie

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 16-01-2022

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Op zoek naar een leuk borrelhapje, of als hapje tijdens de jaarwisseling? Deze witlofbootjes met kip kerrie zijn super lekker, krokant en ook nog eens snel te maken!


Carajillo - koffie cocktail

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Drankjes op 26-12-2021

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Heb je al eens van een carajillo gehoord? Een overheerlijke cocktail met licor 43 en koffie. Overheerlijk na het diner, zowel warm als koud te serveren.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.