Recepten die door Lau Oosthoek als favoriet opgeslagen zijn.
Opgeslagen in de collectie Visgerechten op 11-01-2021
20 minuten 2 personen (18)Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.
Opgeslagen in de collectie Visgerechten op 11-01-2021
20 minuten 4 personen (13)Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Opgeslagen in de collectie Visgerechten op 11-01-2021
45 minuten 4 personen (19)Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
1 uur 45 minuten 4 personen (59)Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
25 minuten 3 personen (10)Een varkenshaas met pesto en schwarzwalder schinken is een heerlijk mals stukje vlees. De rooksmaak van de ham en een vleugje pesto maken dit nóg lekkerder.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
1 uur 10 minuten 4 personen (40)Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
35 minuten 4 personen (47)Makhani kip, oftewel een boterzacht Indiaas gerecht met veel kruiden en malse kip. Deze wordt extra mals door de marinade met yoghurt en citroen.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
1 uur 45 minuten 6 personen (11)Een pronkstuk op de kersttafel, of tijdens een diner. Een Beef Wellington is gemaakt met mals rundvlees, paddenstoelen en een krokante korst. Mmm!
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
45 minuten 2 personen (10)Maak eens een bavette met mosterdsaus tijdens je volgende etentje. Een stuk rundvlees dat relatief onbekend is, maar oh zo lekker! Geserveerd met een romige mosterdsaus.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
30 minuten 3 personen (103)Een simpele kipfilet, maar dan net even lekkerder! Deze honing-mosterd kip is klaar binnen een half uur en met maar een paar ingrediënten perfect voor doordeweeks.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
30 minuten 4 personen (12)Heerlijk balsamico-honing kip, gebakken in de oven tot perfectie. Met een krokant vel en malse kip, om van te smullen! Klaar binnen een half uur.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
40 minuten 4 personen (30)Een kalfsrollade met tomaatjes en rozemarijn is makkelijk te maken. Heerlijk mals vlees voor een perfect pronkstuk tijdens een diner of feestdagen. Klaar binnen 40 minuten.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
30 minuten 4 personen (9)Chimichurri biefstuk taco's zitten boordevol smaken door de pepers, knoflook, ui, avocado en meer. Gebruik een malse biefstuk voor deze taco's. Klaar binnen een half uur.
Opgeslagen in de collectie Hoofdgerecht op 11-01-2021
1 uur 10 minuten 4 personen (12)Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.