In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-11-2016, dit recept is voor 1 persoon en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-01-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vullende-pannenkoek-met-zalm
Voeg 125 gram bloem toe aan de grote kom, giet er 200 ml volle melk bij en voeg het eitje toe. Meng met behulp van een garde tot een stevig beslag.
Voeg dan een handvol geraspte jonge kaas toe en meng dit goed door het beslag heen. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een klontje boter in de grote bakpan. Giet dan het beslag in de pan. Bak de pannenkoek rustig op een laag vuur, controleer dan met behulp van een siliconen spatel of de onderkant goudbruin gebakken is, draai de pannenkoek dan een keer om.
Controleer of de onderkant van de pannenkoek goudbruin aan het worden is. Voeg naar wens plakjes zalm toe aan 1 helft van de bovenkant van de pannenkoek. Voeg dan een handje verse spinazie toe en vouw de pannenkoek dan dubbel. Bak een aantal minuten mee en serveer direct. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-11-2016, dit recept is voor 1 persoon en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-01-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.