Serveer deze vegetarische macaronisalade bij een barbecue op een hete zomerdag. Recept voor 6 personen, klaar in een kwartiertje.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-05-2015, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 25-04-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vegetarische-macaronisalade
Kook de macaroni al dente in ongeveer 10 minuten tijd. Giet de pasta af met behulp van een vergiet en laat deze afkoelen.
Snijd ondertussen de zwarte en groene olijven doormidden, en de rijpe tomaten in partjes.
Meng de lauwwarme macaroni samen met de gehalveerde olijven en tomaten in een grote kom. Verkruimel geitenkaas over de macaronisalade.
Breng op smaak met peper en zout, en besprenkel met olijfolie. Je kunt de pastasalade mits goed afgedekt met huishoudfolie tot maximaal 2 dagen lang in de koelkast bewaren.
Een heerlijk, snelle en simpele vegetarische macaronisalade die erg lekker is om te serveren bij een barbecue! Eet smakelijk.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-05-2015, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 25-04-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.