Heerlijke en makkelijke hotdogs, iedereen houdt ervan! Kan iemand jou ook wakker maken voor zo'n heerlijke hotdog? Mm! Klaar in 10 min.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-07-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 01-10-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/makkelijke-hotdogs
Pel de sjalotjes en snijd deze in ringen en meng deze dan in de kleine kom met een eetlepel bloem. Zorg ervoor dat de ringen volledig bedekt zijn met bloem.
Verwarm zonnebloemolie in een kleine bakpan. Zeef de sjalotjes om overtollige bloem te verwijderen, anders wordt de olie troebel.
Frituur de sjalotjes in de olie tot ze goudbruin zijn, dit zal ongeveer 2 tot 3 minuten duren. Haal ze dan uit het vet met een schuimspaan.
Je hebt nu zelfgemaakte krokante uien gemaakt, deze smaken veel lekkerder dan de krokante uitjes die je in de supermarkt kunt kopen!
Verwarm de zuurkool in een kleine pan en de hotdogs, met het water uit de pot, in een kleine bakpan. Snijd ondertussen de augurken in plakjes.
Snijd de broodjes doormidden en verdeel de zuurkool, hotdogs, augurken en mosterd over de broodjes. Serveer de hotdogs met tomatenketchup en krokante sjalotjes. Pak een servetje en geniet ervan!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-07-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 01-10-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.