Probeer eens een ander soort vulling met deze tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui. Heerlijke zoetzure kruidige kool voor een perfecte balans.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 14-06-2018, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-09-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tortillas-met-worstjes-witte-kool-en-krokante-ui
Verwijder de harde kern van de witte kool en snijd de kool dan zo dun mogelijk. Verwarm water, azijn, suiker en mosterdzaad in een kleine pan.
Breng op smaak met peper en zout en voeg hier de dungesneden kool aan toe. Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes garen. Was de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Verdeel de limoen in partjes en zet opzij. Verhit ondertussen neutrale olie om de ui te gaan frituren. Pel de uien en snijd deze in dunne ringen. Haal de ringen los van elkaar en bestrooi deze dan ruim met bloem.
Gebruik een fijne zeef om de overtollige bloem van de uienringen af te schudden en frituur de uien dan kort in de olie. Laat de krokante uienringen uitlekken op keukenpapier en zet ze opzij.
Verhit een grote bakpan op middelhoog vuur en bak hierin de worstjes enkele minuten aan elke kant. Je kunt de tortilla's even kort grillen, maar je kunt ze ook opwarmen in een bakpan.
Laat de witte kool uitlekken en verdeel deze over de tortilla's samen met een worstje, komkommerschijfjes en krokante uien. Maak af met peterselie en chilisaus en serveer met limoen partjes. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 14-06-2018, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-09-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.