Geniet van een heerlijke lunch met dit stokbroodje met mini gehaktballetjes. Klaar in 25 minuten, geserveerd met een huisgemaakte saus.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-09-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-06-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/stokbroodje-met-mini-gehaktballetjes
Pel en snijd de knoflook zo fijn mogelijk. Haal de zaadlijsten uit de rode peper en snijd in kleine stukjes. Haal ook de zaadlijsten uit de jalapeño peper en snijd in ringen.
Schil de wortel en komkommer, snijd in dunne reepjes. Tip: Je kunt makkelijk de komkommerzaadjes eruit snijden door eerst dunne plakken te snijden, totdat je bij de zaadlijsten komt.
Draai de komkommer dan om, en herhaal deze stap. Pureer de tomatenpuree, de helft van de knoflook, rode peper en sjalot in de blender tot een gladde saus.
Combineer het gemengd gehakt met de andere helft van de knoflook, ketjap, peper en zout in de kleine kom. Gebruik je handen om kleine gehaktballetjes te vormen.
Verhit boter in de kleine bakpan en voeg de gehaktballetjes toe. Omdat de gehaktballetjes zo klein zijn, zullen deze in 5 minuten klaar zijn.
Snijd de stokbrood in 4 stukken. Verdeel de gemengde salade, komkommer- en wortelreepjes over het broodje. Verdeel dan een aantal gehaktballetjes en garneer met jalapeño pepers.
Serveer de tomatensaus bij het stokbroodje, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-09-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-06-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.