Makkelijke en simpele selderijsalade met grapefruit die je tot 2 dagen lang in de koelkast kunt bewaren. Recept voor 4 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/selderijsalade-met-grapefruit
Gebruik een scherp mes om de schil van de grapefruits te verwijderen. Snijd eerst de boven- en onderkant eraf en snijd vervolgens van boven naar beneden de rest van de schil en zoveel mogelijk wit weg.
Snijd vervolgens de partjes tussen de vliesjes weg en snijd de partjes in kleinere stukjes. Was de selderijstengels en haal de bladeren er vanaf.
Verwijder eventueel de draden met een dunschiller indien nodig en snijd alles in kleine stukjes. Voeg toe aan de grote kom en meng alles goed samen.
Breng op smaak met een eetlepel honing en 3 eetlepels volle yoghurt. Snijd de walnoten vrij fijn en meng door de selderijsalade heen.
Je kunt de selderijsalade met grapefruit maximaal 2 dagen lang in de koelkast bewaren, het lekkerst is deze natuurlijk direct na het maken. Eet smakelijk!
Maak een gratis profiel aan op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!