Salie ijs met ovengebakken perzik is een lekker zomers toetje met frambozen en vanille. Klaar in een uur, recept voor 4 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/salie-ijs-met-ovengebakken-perzikjes
Afhankelijk van het type ijsmachine kan dit 30 tot 40 minuten duren. Schep het salie ijs in een luchtdichte bak en bewaar in de vriezer.
Salie ijs met ovengebakken perzikjes
Snijd het halve vanillestokje doormidden en schraap de inhoud uit het vanillestokje door er met de onscherpe kant van een koksmes over te lengte heen te schrapen. Verdeel het vanille merg en stokje over de ovenschaal samen met de steranijs en kaneelstokjes. Knijp wat honing over de perziken heen en bak 10 minuten lang in de oven, of totdat de perziken warm geworden zijn.
Haal het salie ijs uit de vriezer en schep 2 bolletjes ijs per bord op. Verdeel de ovengebakken perzik over borden en garneer het toetje eventueel met 1 of 2 salieblaadjes. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.