Deze vullende salade van botersla met kippendijen en geroosterde puntpaprika is klaar in 25 minuten. Recept voor 2 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/salade-botersla-kippendijen
Maak de kippendijen schoon en wrijf deze in met olijfolie. Wrijf ook de puntpaprika's in met olijfolie.
Salade van botersla met kippendijen
Voeg de botersla, veldsla, komkommer, puntpaprika en kippendijen toe aan een diep bord. Verkruimel geitenkaas over het bord. Garneer met gehakte cashewnootjes en eventueel watercress. Knijp wat honing over de salade uit, en breng op smaak met peper en zout.
Je zult merken dat kippendijen veel meer smaak hebben dan kipfilets. Dit komt doordat kippendijen simpelweg meer vet bevatten. Deze salade van botersla met kippendijen is lekker met een glas Chardonnay. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.