Vol-romige pasta met rode pestosaus en serranoham. Ideaal als vullende maaltijd, recept voor 4 personen. Klaar in minder dan 20 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 31-07-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-08-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rode-pesto-pasta-met-serrano-ham
Vul de grote pan met water, breng deze aan de kook. Voeg dan de pasta toe en kook totdat deze beetgaar is.
Was de 2 lente uien en snijd deze dan in fijne stukjes met behulp van een koksmes en een snijplank. Doe hetzelfde voor de ui.
Verhit de steelpan op middel-hoog vuur en voeg olijfolie toe. Fruit de ui enkele minuten en voeg de slagroom samen met de rode pesto en Provençaalse kruiden kruiden toe aan de pan.
Roer alles goed door elkaar heen. Giet de pasta af zodra deze al dente is, voeg de pasta dan toe aan de pan met de rode pesto-roomsaus.
Roer alles goed door elkaar en voeg lente ui toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de rode pesto pasta met serrano ham en een beetje geraspte kaas, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 31-07-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-08-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.