Ohmydish.nl


Reacties op Zoete maïskoekjes

Heerlijk bijgerecht of onderdeel van een tapas assortiment. Deze snelle en makkelijke zoete maiskoekjes zijn klaar in 10 minuten.

Mike Theuer plaatste op 28-08-2019 om 09:42:25
Gravatar van Mike Theuer He Veronique en Marco Ik geef kooklessen op een basisschool. hebben jullie nog leuke ideeën en recepten? De gerechten moeten makkelijk en binnen 1,5 uur klaar zijn. alvast bedankt. Groetjes Mike.T ??
Ohmydish plaatste op 28-08-2019 om 14:13:23
Gravatar van Ohmydish Hey Mike T! Het nieuwe schooljaar goed begonnen? Je kunt zalmburgers maken, of andere soort burgers, Bram vond ook super leuk om te doen toch. Pasta gerechten maken vinden kinderen (in ieder geval de kinderen die ik ken) ook altijd erg leuk en makkelijk (via de zoekbalk vind je veel pasta recepten) Een gave tortilla taart, dus bijvoorbeeld dit recept maar dan opbouwen in lagen ipv dubbel vouwen (ziet er indrukwekkend uit voor kinderen) https://ohmydish.nl/recept/mexicaanse-quesadilla/ Als me nog iets te binnen schiet, zal ik het je mailen. Groetjes Véronique P ;)

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten.