Ohmydish.nl


Reacties op Zelf frikandellen maken

Ooit al eens zelf frikandellen willen maken? Met dit recept maak je heel simpel zelf heerlijk gekruide frikandellen voor bij een frietje

G.P van Maasakker plaatste op 04-01-2019 om 11:48:13
Gravatar van G.P van Maasakker Mooi Recept ga dit zeker proberen
Ohmydish plaatste op 04-01-2019 om 11:56:55
Gravatar van Ohmydish Dankje! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden :)
Maria van der Gevel plaatste op 06-06-2019 om 05:23:32
Gravatar van Maria van der Gevel ga ik morgen efkes maken ,alvast bedankt ,groetjes Maria
Ohmydish plaatste op 06-06-2019 om 08:11:24
Gravatar van Ohmydish Wat leuk, smakelijk alvast! :)
Heidi plaatste op 13-08-2019 om 21:52:53
Gravatar van Heidi Is er ook een mogelijkheid om op een andere manier de frikandellen te koken, zonder huishoudfolie? Huishoudfolie meekoken lijkt me heel ongezond....
Ohmydish plaatste op 14-08-2019 om 07:32:44
Gravatar van Ohmydish Beste Heidi, zonder huishoudfolie zal de frikandel uit elkaar vallen. Een frikandel is sowieso niet heel gezond :-)
Maria7979 plaatste op 29-09-2019 om 07:13:35
Gravatar van Maria7979 Hoi, Wij Houten erg van grove frikandellen. Moet ik dan gewoon de food processor eerder stoppen? Of hoe doe ik dat? Want grove stukken ui en knoflook zijn nou nèt weer niet zo smakelijk. En ik zou het het dolgraag willen proberen om onze favo snack zelf te maken. Ik bak en kook namelijk ook heel erg graag en heb stápels kookboeken. Oh ja...het mosterdzaad, blijft dat heel of moet ik die ff fijnstampen? Alvast bedankt voor het lezen van mijn rijtje vragen. Hartelijke groetjes en wie weet tot een volgende keer.
Ohmydish plaatste op 29-09-2019 om 12:00:23
Gravatar van Ohmydish Hoi! Als je alleen het vlees grover wilt zou ik de uien en knoflook eerst in de food processor doen zodat deze fijner zullen worden. Dan pas het vlees toevoegen en die kun je dan naar wens net zo fijn of grof maken als je wilt :) Wat fijn dat je zo van bakken en koken houdt, heerlijk ontspannend is het he! Het mosterdzaad dat wij gebruiken is al gemalen, zal het er voor de zekerheid even duidelijker bij vermelden. Hartelijke groetjes terug en een fijne zondag
Martine plaatste op 03-01-2020 om 20:28:15
Gravatar van Martine Hoi, vraagje is een eetlepel peper niet heel veel? Het lijkt me zoveel namelijk ? Bedankt voor de reactie
Ohmydish plaatste op 04-01-2020 om 12:12:39
Gravatar van Ohmydish Hoi Martine, nee hoor dat is de juiste hoeveelheid in verhouding tot het onbewerkte vlees. Groetjes en een fijne dag :-)
Albert kroon plaatste op 27-05-2020 om 17:02:07
Gravatar van Albert kroon ik eet wel eens frikandellen van de fabriek daar proef ik wel een teugje nootmuskaat wel zo lekker dat vermeld u niet
Ohmydish plaatste op 28-05-2020 om 15:31:50
Gravatar van Ohmydish Als je nootmuskaat eraan wilt toevoegen ben je daar natuurlijk vrij in :)
Peggy plaatste op 03-11-2020 om 10:11:39
Gravatar van Peggy Leuke ervaring ... gaan we zeker nog eens Maken maar dan een beetje werken aan de Vorm 😂😂
Ohmydish plaatste op 03-11-2020 om 13:12:51
Gravatar van Ohmydish Dankje Peggy! Nu ben ik wel benieuwd hoe ze eruit zagen! 😆
Corrie plaatste op 28-11-2020 om 13:35:42
Gravatar van Corrie Hoi ik ga deze zeker maken ,maar mijn vraag is kan dit ook met kipfilet want ik heb een Marokkaanse schoondochter en zij eet geen varkensvlees.Of moet ik het gewoon proberen.
Ohmydish plaatste op 28-11-2020 om 15:30:10
Gravatar van Ohmydish Hallo Corrie, wat leuk dat je de frikandellen gaat maken. Zonder varkensvlees is het gewoon een kipworst. Dat kan zeker maar dat is wel een stuk droger omdat het vet van het varkensvlees dient om de worst soepeler en minder droog te maken. Probeer het varkensvlees eens te vervangen met kippendijen, deze zijn wat vetter. Groetjes Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten.