Ohmydish.nl


Reacties op Witte chocolade cheesecake met speculaas

Een witte chocolade cheesecake met speculaas, heerlijk voor deze tijd van het jaar. Snel gemaakt zonder oven, maar kun jij wachten tot de taart stevig is?

Mariƫlle plaatste op 05-11-2016 om 09:54:43
Gravatar van Mariƫlle Ziet er heerlijk uit!
Ohmydish plaatste op 05-11-2016 om 17:44:37
Gravatar van Ohmydish Dankje Mariƫlle! :D
Bregitta plaatste op 12-04-2018 om 13:23:09
Gravatar van Bregitta Hallo ik wil de taart voor zaterdag maken... hoe lang van te voren kan dat?? Zou ik hem bv donderdagavond al kunnen maken of wordt die dam zompig??
Ohmydish plaatste op 13-04-2018 om 08:18:50
Gravatar van Ohmydish Hallo Bregitta, je kunt hem bijvoorbeeld op donderdagavond maken om zaterdag te serveren. Dat zou geen enkel probleem moeten zijn :) Groetjes
Tim plaatste op 06-11-2016 om 10:30:43
Gravatar van Tim Ik baal dat ik geen roomkaas in huis heb nu! Deze ga ik zeker maken :)
Ohmydish plaatste op 06-11-2016 om 10:58:34
Gravatar van Ohmydish De winkels zijn open! Ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden :)
Ingrid plaatste op 09-11-2016 om 19:32:19
Gravatar van Ingrid ziet er lekker ui. Maar we vinden witte chocolade nogal te zoet, kan je dit ook maken met pure chocoladen ?
Ohmydish plaatste op 09-11-2016 om 19:34:18
Gravatar van Ohmydish Vanwege de zoetheid van witte chocolade voeg ik inderdaad al geen extra suiker toe. Ik heb het zelf niet geprobeerd met pure chocolade, maar ik denk dat dit helemaal goed moet komen Ingrid! Laat je me weten hoe de taart met pure chocolade is geworden? :)
Kirsten plaatste op 03-12-2017 om 18:31:10
Gravatar van Kirsten Door de Monchou roomkaas toe te voegen, vond ik het wat frisser en minder mierzoet. Heerlijk recept, vandaag gemaakt voor Sinterklaasviering. Allemaal complimentjes!
Dianne plaatste op 10-11-2016 om 09:27:10
Gravatar van Dianne Hallo, Kun je ook verse kaas van de aldi gebruiken? of pakjes monchou? Bedankt voor uw reactie! Groeten Dianne
Ohmydish plaatste op 10-11-2016 om 10:41:22
Gravatar van Ohmydish Hoi Dianne, ja hoor dat gaat prima :) Veel bakplezier!
M - TwoPennies plaatste op 30-09-2017 om 13:55:28
Gravatar van M - TwoPennies Wij hebben de taart nu in de koelkast staan voor een etentje vanavond. Heel makkelijk te maken, hopelijk is hij net zo heerlijk als hij er uit ziet :)
Ohmydish plaatste op 30-09-2017 om 15:29:54
Gravatar van Ohmydish Smakelijk en geniet ervan vanavond! Groetjes :)
Hermy plaatste op 08-10-2017 om 07:38:12
Gravatar van Hermy dit recept staat ook bij "samen gezond afvallen" ik weet het niet hoor, maar volgens mij val je hier niet van af :-) Hoeveel calorieen zitten hier wel niet in?
Ohmydish plaatste op 08-10-2017 om 11:03:14
Gravatar van Ohmydish Hallo Hermy, waarschijnlijk staat dit recept vermeld op een externe website; op onze eigen website staat deze niet in een gezonde en/of afvallen categorie. Er zitten flink wat calorieƫn in ;)
Sylvana plaatste op 15-10-2017 om 17:45:25
Gravatar van Sylvana Is deze taart ook gluten vrij? Volgens mij wel toch?
Ohmydish plaatste op 15-10-2017 om 18:41:05
Gravatar van Ohmydish Als je glutenvrije koekjes gebruikt, is deze taart wel glutenvrij te maken :)
Michel plaatste op 20-10-2017 om 12:33:48
Gravatar van Michel Het maken is goed gelukt. Hoop dat het voldoende opstijft in de koelkast. Ik moet hem nog proberen maar het ziet er zo lekker uit.
Ohmydish plaatste op 20-10-2017 om 14:16:26
Gravatar van Ohmydish Super om te horen, smakelijk alvast :)
Lien plaatste op 18-11-2017 om 20:48:02
Gravatar van Lien Heerlijk recept! Ik heb deze in glaasjes gemaakt en dus de boter weggelaten. Mousse is lekker luchtig en stevig van textuur. Volgende week maak ik hem opnieuw voor een feestje, hopelijk is iedereen er even weg van als ikzelf... Tip rode vruchten coulis smaakt er ook geweldig bij. Zeker een aanrader voor mamaā€™s in spe die graag eens een chocolademousse willen eten. Ik ben benieuwd hoe dit receptje smaakt met melk of donkere chocolade. Zal ik dus ook eens uittesten denk ik. Heel erg bedankt voor dit top receptje!
Ohmydish plaatste op 18-11-2017 om 22:43:44
Gravatar van Ohmydish Dankjewel voor je complimenten Lien! Met melk of donkere chocolade smaakt deze denk ik ook zeker goed. Smakelijk alvast volgende week :)
Sonja plaatste op 19-11-2017 om 08:18:25
Gravatar van Sonja Hoi, ziet er heerlijk uit. Gisteravond zelf aan de slag gegaan en vanmiddag gaan we m met familie goedkeuren?
Ohmydish plaatste op 19-11-2017 om 09:23:49
Gravatar van Ohmydish Dankje Sonja! Geniet ervan vanmiddag :)
Liesbeth plaatste op 20-11-2017 om 20:24:50
Gravatar van Liesbeth Hoi! Ik heb een vraagje ;) Deze cheesecake ziet er echt super lekker uit en ik ben van plan deze te maken. Ik vraag me alleen af of je deze cheesecake ook in kunt vriezen?? Of wordt de zijkant dan bijvoorbeeld erg taai...? Vast bedankt :) Zondag ben ik namelijk jarig, maar ik wil eigenlijk morgen dit al maken :)
Ohmydish plaatste op 20-11-2017 om 23:16:59
Gravatar van Ohmydish Dankje Liesbeth! Ik zou het zelf niet aanraden, ik denk namelijk dat de speculaas dan het vocht zal opnemen uit de vulling. Deze cheesecake is niet veel werk, dus dat scheelt in ieder geval :) Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Groetjes
Liesbeth plaatste op 21-11-2017 om 10:27:14
Gravatar van Liesbeth Bedankt voor je reactie en felicitatie :)
Jamie plaatste op 27-11-2017 om 14:53:08
Gravatar van Jamie Dit ziet er heeeerlijk uit! Vraag; ik gebruik liever repen chocolade dan druppels, gebruik ik dan ook 450 gram? Gr. Jamie
Ohmydish plaatste op 28-11-2017 om 10:42:51
Gravatar van Ohmydish Dankje Jamie, het gewicht in chocolade blijft hetzelfde. Groetjes
Jenny plaatste op 29-11-2017 om 18:33:52
Gravatar van Jenny Naturel roomkaas - met welk product zou ik deze taart in Italie kunnen maken?
Ohmydish plaatste op 02-12-2017 om 22:08:31
Gravatar van Ohmydish Hallo Jenny, ik ben niet bekend met de Italiaanse producten dus ik kan je hier geen antwoord op geven helaas. Groetjes
Margot plaatste op 18-12-2017 om 10:46:32
Gravatar van Margot Kan bv de helft van de roomkaas vervangen worden door mascarpone?
Ohmydish plaatste op 19-12-2017 om 12:16:42
Gravatar van Ohmydish Hoi Margot, dat lijkt me geen probleem. Laat je weten of dit lekker is geworden? :) Groetjes
Es plaatste op 03-04-2018 om 17:55:53
Gravatar van Es Zo...die is lekker! Ik heb m nu een paar keer gemaakt en heb er een caloriebommetje van weten te maken ipv een calorieenbom. 50 gram minder witte chocolade en ipv roomkaas, 500 gram magere kwark en de volle slagroom door de iets minder vette variant....en tjonge, hij blijft lekker!
Ohmydish plaatste op 03-04-2018 om 20:22:57
Gravatar van Ohmydish Dankje Es! Ach, een caloriebom op zijn tijd is niets mis mee ;) Haha, fijn dat ie als bommetje nog steeds lekker is! Groetjes :)
Nelleke plaatste op 09-04-2018 om 09:26:31
Gravatar van Nelleke Hallo ohmydish, Ik vraag me af of er geen gelatine nodig is? Of stijft de taart op door de chocolade? Groetjes nelleke
Ohmydish plaatste op 10-04-2018 om 07:17:48
Gravatar van Ohmydish Hallo Nelleke, voor deze cheesecake is geen gelatine nodig! Groetjes
Nisa plaatste op 22-04-2018 om 14:36:16
Gravatar van Nisa Ik heb de Cheescake gemaakt. Na een nacht is de taart niet stijf en na een dag ook niet. Het smaakt wel heerlijk! Waar kan het aan liggen? Gr, Nisa
Ohmydish plaatste op 23-04-2018 om 06:35:05
Gravatar van Ohmydish Hallo Nisa, wat gek, dat heb ik nog nooit gehad en ook nog niet eerder gehoord. Heb je de slagroom eerst opgeklopt? Welke roomkaas heb je gebruikt? Groetjes
Margit plaatste op 28-04-2018 om 19:32:51
Gravatar van Margit hoi! kan je dit ook met mascarpone maken? alvast bedankt!
Ohmydish plaatste op 28-04-2018 om 19:52:46
Gravatar van Ohmydish Hoi Margit, als je roomkaas zal vervangen door mascarpone zal de smaak van de taart anders zijn. Ook zal deze minder stevig worden, dus het kan wel maar houdt hier rekening mee :) Groetjes
Margit plaatste op 28-04-2018 om 19:57:04
Gravatar van Margit bedankt voor het snelle antwoord! Ik woon in frankrijk en ik weet niet zo goed wat ik als roomkaas kan gebruiken....saint moret is tƩ zout....
Ohmydish plaatste op 28-04-2018 om 19:58:51
Gravatar van Ohmydish Wat leuk, ik woon ook in Frankrijk! Ik zal maandag eens opletten met boodschappen doen welke ik je evt kan aanraden :)
Margit plaatste op 29-04-2018 om 10:48:32
Gravatar van Margit dat meen je niet! zeker leuk :)
Ohmydish plaatste op 30-04-2018 om 19:03:23
Gravatar van Ohmydish Ik heb even gekeken voor je bij de Carrefour, ze hebben daar een eigen merk roomkaas die naturel genoeg is ('Fromage Ơ tartiner' die vinden wij in ieder geval lekker genoeg voor cheesecake). Ook verkopen ze daar Philadelphia, die is ook altijd erg lekker voor cheesecake. Bij IntermarchƩ hebben ze ook PƔturages, deze vonden wij ook goed voor cheesecake. Bij welke supermarkt doe jij boodschappen?
Margit plaatste op 01-05-2018 om 13:39:18
Gravatar van Margit carrefour en intermarchƩ, dus dat komt helemaal goed! heel erg bedankt en groetjes, margit
Cindy plaatste op 03-11-2018 om 12:25:18
Gravatar van Cindy Hij staat in de koelkast. Ik heb hem gemaakt met 400 gram repen witte chocolade, 4 pakjes Monchou en 500ml slagroom. Het aflikken van de lepels was al hemels dus nu wachten....
Ohmydish plaatste op 03-11-2018 om 20:09:37
Gravatar van Ohmydish Heerlijk, geniet ervan! :D
Marja plaatste op 16-11-2018 om 22:01:41
Gravatar van Marja Vandaag voor de tweede keer deze taart gemaakt, maar nu samen met mijn 3 jarige dochter.. ze vond het geweldig om te doen. En hij is echt super lekker!! Thanks voor dit heerlijke recept!
Ohmydish plaatste op 16-11-2018 om 22:19:34
Gravatar van Ohmydish Dankjewel Marja, wat fijn om te horen! :)
Gerlinda plaatste op 26-12-2019 om 10:35:04
Gravatar van Gerlinda We hebben zitten smullen! Top recept! Heerlijk!
Ohmydish plaatste op 26-12-2019 om 11:15:05
Gravatar van Ohmydish Wat fijn om te horen, dankjewel! Fijne feestdagen nog :-)

Wil je een reactie achterlaten?


Winter recepten

Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.