Ohmydish.nl


Reacties op Witlof met ham en kaassaus

Dit witlof met ham en kaassaus gerecht is lekker op elke dag van de week. Recept voor 4 personen, klaar in 40 minuten tijd.

Johan De Beule plaatste op 21-04-2020 om 05:59:08
Gravatar van Johan De Beule Ik ben aangenaam verrast door uw recepten. Belgische; Oostends vispannetje, Gentse waterzooi met kip / of / vis, Paling in het groen ( Zurkel o.a.) , tarte al djote nivelles, Mosselen.--> VITAL Gelrode 10 à 20 bereidingen op het menu... Voor witloofrolletjes leggen wij droog brood onder in ovenschotel, vangt het vocht op. Voor een Belg wat verwarrend; Indisch, Indonesisch, Javaans, Oosters, enz, hier is dat vrij onbekend, waar zit het onderscheid?
Ohmydish plaatste op 21-04-2020 om 09:17:26
Gravatar van Ohmydish Hoi Johan, dankjewel voor je bericht! Indisch komt van Nederlands-Indië, dus de koloniën en daardoor is het veelal een mengelmoes van o.a. de Indonesische smaken aangepast naar de Nederlandse smaak. Indonesisch betekent authentieke gerechten uit Indonesië, maar dit heeft vele eilanden dus ook veel eigen specialiteiten per eilanden. Javaans is verwant aan Indonesisch, aangezien Java een deel van Indonesië is. Het heeft ook weer invloeden van anderen landen. Indiaas is de keuken uit India. Oosters betekent letterlijk uit het Verre Oosten, het continent Azië. Hopelijk is dit zo een beetje duidelijk, fijne dag! :)

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten.