Ohmydish.nl


Reacties op Stoofpot van wild zwijn

Deze stoofpot van wild zwijn moet 3.5 uur op staan, in de tussentijd ruikt je huis urenlang naar heerlijk eten! Recept voor 2 personen.

Maaike plaatste op 13-11-2017 om 12:20:04
Gravatar van Maaike Hoi Veronique, ik wil het recept gaan uitproberen! Heb je de slowcooker 3,5u op stand high of low ingesteld?
Ohmydish plaatste op 13-11-2017 om 16:05:30
Gravatar van Ohmydish Hoi Maaike, op de laagste stand. Ik heb het er voor de duidelijkheid even bijgezet :) Smakelijk alvast!
Maaike plaatste op 14-11-2017 om 15:39:56
Gravatar van Maaike Dankjewel! De crockpot staat aan. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat :)
CTSchepman plaatste op 26-12-2017 om 08:58:09
Gravatar van CTSchepman Zalig recept, maar had geen wijn en gebruikteallerlei cranberrysaprestanten, ook zonder suiker. Het resultaat na 2 uur in de oven 120 *,schaal met deksel; veel te zure saus, deels weggedaan, wildfond,2 volle eetl. honing dik stuk ontbijtkoek erbij en weer 2 uur oven. Geweldig resultaat. Ook mijn stoofperen 4 uur oven op 120* . Je hebt er geen omkijken naar. Alleen maar zorgen, dat je de juiste ingredienten gebruikt! Weer een lesje rijker.
Ohmydish plaatste op 26-12-2017 om 12:54:22
Gravatar van Ohmydish Dat is het mooie aan koken, je leert er steeds van; en sommige combinaties zijn misschien niet zo lekker. Wat goed dat het uiteindelijk gesmaakt heeft !
Roel van den Hurk plaatste op 13-05-2018 om 15:23:12
Gravatar van Roel van den Hurk Ik heb alles precies gedaan volgens je recept en natuurlijk kunnen smaken verschillen maar ik vind het echt te zuur! Met behulp van peperkoek ( wat ik ook gebruik bij een hertenstoofpotje en bij hazenpeper ) kwam het goed. Dit in combinatie met appels gevuld met cranberry-compote en aardappelcroquetjes.
Ohmydish plaatste op 13-05-2018 om 16:10:26
Gravatar van Ohmydish Hoi Roel, smaken verschillen zeker maar er zit niets in deze stoofpot dat een zure smaak heeft? Misschien ben je niet zo'n liefhebber van de aanwezige smaak van het wilde zwijn? Dat is namelijk een typische wildsmaak, die bij hert en haas heel anders is. Gelukkig was het toch nog naar jou smaak met peperkoek. Heerlijke klassieke combinatie met appel, cranberry en kroketjes :)
Linda Lamet plaatste op 25-09-2018 om 19:02:09
Gravatar van Linda Lamet Geweldig lekker! Zoals in Italië gegeten met brede pasta!! Top!! pasta Mafaldine Cinghiale
Linda lamet plaatste op 25-09-2018 om 19:05:38
Gravatar van Linda lamet Heerlijk!! In Italië gegeten !! Pasta Cinghiale!! Gemaakt met pasta mafaldine erbij top!!
Ohmydish plaatste op 26-09-2018 om 08:01:07
Gravatar van Ohmydish Dankje Linda! Met pasta lijkt me dit inderdaad ook erg lekker :)
Karen plaatste op 17-11-2018 om 18:42:00
Gravatar van Karen Ik vraag me af of 3,5 uur op low in de slowcooker niet te kort is? Ik zou eerder denken aan 6-8 uur.
Ohmydish plaatste op 17-11-2018 om 19:45:32
Gravatar van Ohmydish Hallo Karen, voor grotere stukken vlees is 3,5 uur inderdaad niet genoeg maar voor deze hoeveelheid kleinere blokjes is dat genoeg tijd om heerlijk mals te worden :)

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!