Reacties op Spruitjespuree

Spruitjespuree op Franse wijze, op smaak gebracht met nootmuskaat en natuurlijk boter. Een heerlijk en simpel bijgerecht dat zacht van smaak is.

CJA plaatste op 11-02-2023 om 11:16:32
Gravatar van CJA Ik vind stamppot met spruiten heerlijk, maar ik doe er altijd een appeltje (Elstar) bij, hierdoor wordt de stamppot lekker fris. Tevens doe ik er een handje grof gehakte walnootjes en wat kerrie poeder bij. Om het helemaal compleet te maken eten wij er altijd lekker uitgebakken spekblokjes bij. Eet smakelijk!
Ohmydish plaatste op 11-02-2023 om 21:09:49
Gravatar van Ohmydish

Bedankt voor je bericht, een heerlijk fris appeltje en kerrie doe ik ook bij mijn spruitjesstamppot en dat is inderdaad ontzettend lekker ( deze kun je hier vinden: https://ohmydish.nl/recept/spruitjesstamppot ). De spruitjespuree is een heerlijk bijgerecht, als variatie op een aardappelpuree vandaar dat er verder niets bij gaat en deze simpel is. Probeer 'm eens, een echte aanrader! Hele fijne avond, veel liefs Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.