Reacties op Spaghetti met edamame en knoflook

Deze spaghetti met edamame en knoflook is lekker én gezond. Een snelle en makkelijke pasta met weinig ingrediënten die binnen 20 minuten op tafel staat.

Paul Born plaatste op 09-05-2017 om 14:07:36
Gravatar van Paul Born Moeten de boontjes met huid gekookt worden en vervolgend zonder huid nog even gebakken. Dat staat niet duidelijk vermeld in het recept. Het lijkt me wel lekker... Met groet, Paul Born
Ohmydish plaatste op 09-05-2017 om 14:48:57
Gravatar van Ohmydish Hoi Paul, zoals je al op de ingrediënten foto ziet zijn ze al uit de peul. Als je ze in zijn geheel hebt gekocht dien je ze enkel uit de peul te halen, net zoals je dit met verse erwten zou doen. Er zit geen vliesje, of 'huid' aan een edamame boontje.

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.