Ohmydish.nl


Reacties op Rabarbercompote

Rabarber is een heerlijk friszure en toch ook zoete groente. Maak er een heerlijke rabarbercompote met vanille mee voor door de yoghurt of bij een dessert.

Annette Verschragen plaatste op 27-03-2017 om 20:14:59
Gravatar van Annette Verschragen De rabarbercompote is inderdaad een heel recept, dank daarvoor. Een tip van mijn kant is om er iets minder suiker, maar wat heerlijke zoete aardbeien door te doen, is echt een aanrader. Misschien ook een keer proberen? Groeten Annette
Ohmydish plaatste op 27-03-2017 om 22:08:23
Gravatar van Ohmydish Dankje! Een rabarber-aardbeiencompote is inderdaad ook altijd erg lekker! Maar dit is bewust een compote met enkel puur rabarber, omdat het seizoen voor lekkere aardbeien nog moet beginnen :)
Miranda plaatste op 04-07-2021 om 13:26:59
Gravatar van Miranda Rabarber geeft altijd een wat stroef gevoel aan je tanden, is daar behalve krijt nog een andere oplossing voor? En wat voor krijt moet je hier voor gebruiken?
Ohmydish plaatste op 06-07-2021 om 21:38:23
Gravatar van Ohmydish Hoi Miranda, sorry voor de late reactie! Ik heb hier zelf nooit last van, maar men zegt dat je dan een glas melk erna kunt drinken. Dit komt omdat er in melk ook kalk zit, beter dus dan het gebruiken van krijt. Veel liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!