Reacties op Rabarbercompote

Rabarber is een heerlijk friszure en toch ook zoete groente. Maak er een heerlijke rabarbercompote met vanille mee voor door de yoghurt of bij een dessert.

Annette Verschragen plaatste op 27-03-2017 om 20:14:59
Gravatar van Annette Verschragen De rabarbercompote is inderdaad een heel recept, dank daarvoor. Een tip van mijn kant is om er iets minder suiker, maar wat heerlijke zoete aardbeien door te doen, is echt een aanrader. Misschien ook een keer proberen? Groeten Annette
Ohmydish plaatste op 27-03-2017 om 22:08:23
Gravatar van Ohmydish Dankje! Een rabarber-aardbeiencompote is inderdaad ook altijd erg lekker! Maar dit is bewust een compote met enkel puur rabarber, omdat het seizoen voor lekkere aardbeien nog moet beginnen :)
Miranda plaatste op 04-07-2021 om 13:26:59
Gravatar van Miranda Rabarber geeft altijd een wat stroef gevoel aan je tanden, is daar behalve krijt nog een andere oplossing voor? En wat voor krijt moet je hier voor gebruiken?
Ohmydish plaatste op 06-07-2021 om 21:38:23
Gravatar van Ohmydish Hoi Miranda, sorry voor de late reactie! Ik heb hier zelf nooit last van, maar men zegt dat je dan een glas melk erna kunt drinken. Dit komt omdat er in melk ook kalk zit, beter dus dan het gebruiken van krijt. Veel liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.