Ohmydish.nl


Reacties op Pruimenvlaai

Pruimenvlaai is een klassieker in Limburg, naar recept dat al generaties in mijn familie is. Je kunt hier verschillende rassen pruim voor gebruiken.

Eve plaatste op 13-08-2021 om 09:49:11
Gravatar van Eve Het deeg was in 10 minuten niet gaar geworden.
Ohmydish plaatste op 13-08-2021 om 10:26:39
Gravatar van Ohmydish Hallo Eve, de exacte baktijd is altijd afhankelijk van je oven. Dit schrijf ik er daarom ook altijd bij, want niet elke oven is exact hetzelfde. Limburgse vlaaien worden altijd kort en krachtig gebakken. Bij de meeste ovens is dit op 250 graden Celsius, 10 minuten lang. Bij andere ovens kan deze misschien net iets minder heet worden, of is de baktijd bijvoorbeeld ~5 minuten langer. Fijne dag, veel liefs Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!