Reacties op Pizzadeeg maken (basisrecept)

Zelf pizza deeg maken is heel erg makkelijk om zelf te maken, je hebt er maar een aantal ingrediënten voor nodig. Je zet in een handomdraai een verse pizza van eigengemaakt deeg op tafel!

Helmut plaatste op 14-06-2017 om 10:29:14
Gravatar van Helmut Het lukt mij niet om het recept teprinten. Het vignet print reageert niet. Is er eenandere mogelijkheid? Vr.gr. Helmut
Ohmydish plaatste op 14-06-2017 om 11:09:45
Gravatar van Ohmydish Beste Helmut, precies boven "Bekijk ook eens" staat een knop 'Print'. Hiermee gaat u gelijk naar de printerinstellingen van uw eigen printer en krijgt u meteen een voorbeeld van de printvriendelijke versie (zonder foto's) van het recept te zien. Afhankelijk van uw eigen printer kunt u hiermee meteen het recept printen. Groetjes.

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.