Ohmydish.nl


Reacties op Nonnevotten

Nonnevotten zijn een typisch Limburgse lekkernij die veelal tijdens de carnavalsoptochten uitgedeeld en gegeten wordt.

Lon plaatste op 24-02-2020 om 08:13:12
Gravatar van Lon Bier bij poefelen/nonnevotten? Geen goed idee. Het k├án uiteraard wel, maar niet bij zoet gebak' Het is gewoon niet lekker bovendien vindt je maag dat niet altijd fijn. Z├Ęker als je al een paar punten op hebt!. Nonnevotten worden trouwens het meest gegeten met Nieuwjaar! In plaats van oliebollen.
Ohmydish plaatste op 24-02-2020 om 08:53:07
Gravatar van Ohmydish Hoi Lon, bier ├ęn nonnevotten horen bij de carnaval. Ze worden niet voor niks tijdens de optochten uitgedeeld :) Net zoals wafels, die horen ook bij de carnaval maar ook bij nieuwjaar. Maar nonnevotten worden zeker niet het meest gegeten met nieuwjaar, juist met de carnaval want daarmee zijn ze onlosmakend verbonden! Fijne dag en geniet nog van de vasteloavend!
Barbara plaatste op 24-02-2020 om 14:48:00
Gravatar van Barbara Nonnevotten zijn ook erg lekker als ze door midden gesneden en met slagroom gespoten worden. Druppel hier wat advocaat over, leg de andere helft erop, en smullen maar
Ohmydish plaatste op 25-02-2020 om 08:52:19
Gravatar van Ohmydish Hoi Barbara, dat klinkt ook erg lekker! Fijne dag :-)

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!