Deze mini bananen-frambozen cake is heerlijk als toetje of voor bij de koffie. Recept voor 6 personen, klaar in 50 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-09-2014, dit recept is voor 6 personen en duurt 40 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-11-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mini-bananen-frambozen-cake
Verhit de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Pak een kom en voeg daar de droge biscuit koekjes aan toe. Verkruimel met een lepel, of gebruik een blender. Voeg suiker toe en vermeng met de koekkruimels. Smelt de boter en voeg toe aan de kom en vermeng met de koekkruimels.
Vet de springvormen in met boter. Gebruik een lepel om het mengsel in de 6 kleine springvormen te verdelen. Bak 3 tot 5 minuten in de voorverwarmde oven en laat dan afkoelen.
Voeg de verse frambozen samen met een banaan toe aan een blender en pureer glad. Voeg roomkaas, suiker, vanille extract en een ei toe en pureer tot een glad mengsel. Voeg droge cake mix toe en meng goed samen.
Vermeng alle ingrediënten voor de kruimel topping in een kom. Gebruik een vork om de boter er doorheen te mengen. Meng totdat de topping een zanderige textuur heeft gekregen.
Giet de vulling over de voorgebakken cake bodems, bak 20 minuten lang op 175 graden Celsius.
Haal na 20 minuten uit de oven en verdeel de topping over de cakejes. Bak nogmaals 5 minuten in de oven. Laat daarna geheel afkoelen.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-09-2014, dit recept is voor 6 personen en duurt 40 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-11-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.