Ohmydish.nl


Reacties op Mandarijnen kwarktaart

Een luchtige mandarijnen kwarktaart is makkelijk te maken zonder oven. Met stukjes mandarijn voor nóg meer smaak en structuur.

Tjitske plaatste op 05-09-2017 om 09:58:42
Gravatar van Tjitske Hallo Veronique, Dit is bijna hetzelfde recept wat ik al jaren maak. Alleen met wat minder kwark (500 gr.) en gewoon met 1 blikje mandarijntjes. Jij legt nog een hoeveelheid mandarijntjes bovenop. Ook leuk om te zien en lekker. Ik maakte hem ook wel met een blik halve perziken, ook heel lekker. Ik bakte eerst een bisquittaart en sneed die in twee helften, voor de bodem. De andere helft gebruikte ik voor een Monchoutaart, met een topping van een blikje kersenvlaaivulling (van Jonker Fris ofzoiets). Maar met koekjes kan het ook. Dan heb je een meer krokante bodem. M.vr.gr. Tjitske Velde.
Ohmydish plaatste op 05-09-2017 om 14:54:09
Gravatar van Ohmydish Hallo Tjitske, met perziken is inderdaad ook erg lekker! Eigenlijk is een kwarktaart met (bijna) elk soort fruit wel lekker toch :) Met een biscuitdeeg bodem klinkt ook lekker, ik hou meer van het krokante van de koekjes omdat dat zo'n heerlijke tegenhanger van de romige kwarkvulling is. Groetjes, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!