Reacties op Makkelijk volkorenbrood

Ben jij de gelukkige eigenaar van een broodbakmachine? Dan ken je de geweldige geur van vers brood in de ochtend! Probeer ons volkorenbrood recept nu.

Nina plaatste op 20-07-2016 om 08:31:56
Gravatar van Nina Een tip, die ik al jaren toepas! Verwijder de kneedhaken na de laatste kneedbeurt; dan zijn de gaten veel minder groot.
Ohmydish plaatste op 20-07-2016 om 08:45:06
Gravatar van Ohmydish Dat kun je inderdaad doen, mijn moeder doet het ook. Ik vind het zelf persoonlijk niet handig en de mijne heeft zulke mini deeghaken dat het minder moeite is ze naderhand te verwijderen :) P.S. Het brood was zo lekker dat het al meer dan de helft op was toen er foto's gemaakt gingen worden, daarom lijkt het gat van de deeghaken misschien wel heel erg groot ;)

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.