Een luchtige cake met mango, makkelijk en snel klaar. Dit heerlijk zoete biscuitdeeg is erg licht, daar neem je makkelijk een tweede stuk van!
Hoi Karima, klinkt heerlijk met pruimen. Zeker nu de pruimen in het seizoen zijn en extra lekker zijn! Ik maak deze luchtige cake (spongecake) heel vaak en in mijn oven gaat dit precies zoals omschreven. Maar bakrecepten is altijd een dingetje, want elke oven is anders dus dat is wel lastig. Gelukkig dat hij mooi goudgeel is en hopelijk smaakte hij net zo lekker als hij eruit ziet! Fijne dag, liefs Véronique
Hallo Sander,
Bedankt voor je bericht. Dat kan behalve aan je oven, ook aan het fruit liggen. Bij erg rijpe mango komt meer vocht vrij dan bij een minder zachte mango. Daarnaast kan het ook liggen aan de manier van mixen, als je beslag minder luchtig is zal deze compacter zijn waardoor deze langer gebakken dient te worden. 60-75 minuten is ontzettend lang, mijn oven zou de spongecake na zulke lange tijd helaas verbranden. Fijn om te horen dat de taart alsnog prachtig uit je oven is gekomen!
Fijne avond en veel liefs, Véronique
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.