Ohmydish.nl


Reacties op Limburgse koude schotel

Een goede Limburgse koude schotel maak je een dag vooraf! Perfect om te serveren op feestjes met harde broodjes. Recept voor 4 kilo koude schotel.

Florina plaatste op 13-04-2019 om 21:42:49
Gravatar van Florina Hoi! Afgelopen week deze schotel gemaakt voor een groep pubers van de jeugdclub! Ik gebruikte kipdijfilet ipv rundvlees en garneerde ‘voor de leuk én lekker’ het geheel nog met halve gekookte eieren. Het was een gróóóóót succes! Dan weet je weer wat een nacht intrekken van smaken doet voor een salade! Ik maakte overigens de mayonaise zelf. Ja, eieren heb ik altijd volop want eigen kippen :-) Bedankt weer voor de inspiratie en jullie altijd kloppende recepten! Groetjes Florina.
Ohmydish plaatste op 14-04-2019 om 08:42:08
Gravatar van Ohmydish Hoi Florina, bedankt weer voor je leuke bericht! Een nacht inttrekken is het idd echt zóó waard, heerlijk :) Hier ook genoeg eieren van de kippen en met zelfgemaakte mayonaise is alles zeker nóg lekkerder! Fijne zondag, liefs

Wil je een reactie achterlaten?


Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.