Ohmydish.nl


Reacties op Limburgs zoervleisj

HĆ©t recept voor heerlijk Limburgs zoervleisj, ofwel zuurvlees. Dit recept is geschikt voor gebuik in een slow cooker, recept voor vier personen.

Marleen plaatste op 18-05-2017 om 18:19:59
Gravatar van Marleen Wanneer doe je de appelstroop er bij?
Ohmydish plaatste op 18-05-2017 om 19:33:00
Gravatar van Ohmydish Hallo Marleen, tegelijk met de andere ingrediƫnten (vlees, uien, azijn enz) zodra deze de slowcooker in gaan. We hebben het aangepast, bedankt voor je oplettendheid! :)
Mieneke plaatste op 02-03-2018 om 08:59:56
Gravatar van Mieneke Heb net uw recept gemaakt. Ben benieuwd. Alleen: ik ben nu toe aan het toevoegen van peperkoek. Nu is er verwarring. Kan ik gewoon ontbijtkoek nemen of is het beter om een echte kruidkoek te kopen? Nu, is het vlees nog wat aan de zuurdere kant (moet ook wel) maar is dan het toevoegen van ontbijtkoek juist goed of moet het dus inderdaad echte kruidkoek zijn?
Ohmydish plaatste op 02-03-2018 om 09:45:56
Gravatar van Ohmydish Hallo Mieneke, wij gebruiken zelf altijd gewoon goedkope ontbijtkoek :) Smakelijk alvast!
Jolanda plaatste op 11-10-2018 om 08:51:25
Gravatar van Jolanda Vraagje, in andere recepten lees ik dat de ontbijtkoek al erbij gedaan wordt in de slowcooker. Wat is de reden dat jullie dit later apart er nog bij doen?
Ohmydish plaatste op 11-10-2018 om 14:07:16
Gravatar van Ohmydish Hallo Jolanda, wij doen dit pas naderhand erbij omdat het als bindmiddel dient. Als je dit er al eerder bij doet gaat het minder mooi oplossen + het wordt misschien te dik of niet dik genoeg (je kunt het naderhand dus veel beter doseren). Groetjes

Wil je een reactie achterlaten?


Winter recepten

Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.