Reacties op Konijn met sinaasappel uit de slowcooker

Konijn met sinaasappel uit de slowcooker is een feestelijk vleesgerecht met champignons, erwtjes en meer. Extra lekker met aardappels.

Paul plaatste op 21-12-2020 om 12:14:34
Gravatar van Paul Is 6 uur op low niet veel te lang ? Mijn ervaring is, dat 3,5 uur voldoende is.
Ohmydish plaatste op 23-12-2020 om 20:29:38
Gravatar van Ohmydish Hallo Paul, Bij mij waren ze na 6 uur helemaal perfect, zoals op de foto te zien is. Maar ik hoor wel eens dat het per slowcooker/crockpot kan verschillen, dit komt zoals velen aangeven doordat niet elke slowcooker exact dezelfde temperatuur bij de instellingen heeft. Ik heb nog nooit een ander merk slowcooker gehad dan de crockpot die ik zelf al jaren heb, dus of dit echt zo is heb ik zelf nog niet kunnen vergelijken. Groetjes en fijne feestdagen, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.