Reacties op Kersen inmaken

Heb je zoveel kersen dat je ze niet allemaal kunt opeten? Kersen inmaken is makkelijk en ze zijn ook nog eens veel lekkerder dan gekochte kersen uit pot.

Gerrie plaatste op 17-06-2019 om 07:14:11
Gravatar van Gerrie Hallo, vind het kersen inmaken een leuk ding , maar heb nog een vraag hebben jullie ook Koolhydraad arme recepten?
Ohmydish plaatste op 17-06-2019 om 08:24:53
Gravatar van Ohmydish Hallo Gerrie, er staan heel veel recepten op Ohmydish. Echter hebben wij geen specifieke categorie voor koolhydraatarme recepten. Via de menubalk en/of zoekfunctie kun je door onze recepten heen bladeren. :)
Will plaatste op 22-06-2020 om 10:39:40
Gravatar van Will Kun je hier elke glazen pot , die je over houd, voor gebruiken of moeten t speciale zijn ?
Ohmydish plaatste op 22-06-2020 om 11:38:14
Gravatar van Ohmydish Hallo Will, je kunt ook glazen potten die je over houd gebruiken. Let er dan wel op dat de deksel geen gaatje heeft en goed sluit. Als je deze potten vervolgens goed uitkookt kun je deze gebruiken om mee in te maken. Fijne dag!
Sally plaatste op 14-06-2022 om 11:15:51
Gravatar van Sally Bokalen mogen na het inmaken NOOIT op hun hoofd worden gezet! de nieuwe soort deksels tasten hierdoor aan. dus zeker dit advies weglaten. Het is NIET nodig :)
Ohmydish plaatste op 14-06-2022 om 17:00:04
Gravatar van Ohmydish Hallo Sally, bedankt voor je bericht maar de reden waarom deze op de kop worden gezet is zodat de bokaal dan vacuüm wordt afgesloten. Dit heeft te maken met de zuurstof die dan naar boven gaat ipv naar de bodem. Om deze reden zul je de deksel dan ook horen klikken na enkele minuten, in principe kun je ze dan direct weer recht zetten maar het kan geen kwaad als ze langer op de kop blijven staan. Dat de deksels op deze manier worden aangetast lijkt mij persoonlijk een gek iets, aangezien inmaakpotten ervoor gemaakt zijn vacuüm te trekken en herbruikt te worden. Na een tijdje zul je de deksels sowieso moeten vervangen, ze blijven niet voor eeuwig herbruikbaar :) Veel liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.