Reacties op Ingeweckte geroosterde paprika's

Op de markt koop je allerlei lekkernijen, zoals paprika's. Heb je teveel paprika's over? Maak dan ingeweckte geroosterde paprika's!

C plaatste op 06-08-2022 om 17:08:27
Gravatar van C Ik kan niet vinden hoe warm het olie, azijn, suiker, water mengsel mag worden en of je dit gerecht uiteindelijk weckt in de weckketel en hoe lang.
Ohmydish plaatste op 07-08-2022 om 09:51:15
Gravatar van Ohmydish

Goedemorgen, bedankt voor je oplettendheid. Er stond niet bij dat het mengsel verwarmd moet worden, ik heb het aangepast. Er zit geen maximum temperatuur aan. De vloeistof gaat heet in de weckpotten, deze gaan vervolgens niet meer in een weckketel. Dat is voor dit recept niet perse nodig, let er wel op dat de potten en alles gesteriliseerd is zodat er geen bacteriën in komen die schimmel kunnen vormen. Fijne dag, liefs Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.