Reacties op Ingemaakte eieren

Heb je eieren over, of wil je leren hoe je zelf ingemaakte eieren kunt maken? Met behulp van dit recept heb je in een klein half uurtje ingemaakte eieren!

Manshanden plaatste op 19-08-2018 om 14:21:36
Gravatar van Manshanden Hoelang kan je de ingemaakte eieren bewaren in de koelkast, en ze gaan ongepeld in het azijnwater ?
Ohmydish plaatste op 19-08-2018 om 21:11:30
Gravatar van Ohmydish De eieren behoren eerst te worden gepeld, heb het voor de duidelijkheid vermeld. De eieren kunnen ongeveer 3 tot 4 weken in de koelkast worden bewaard.
Emmetje plaatste op 25-08-2018 om 11:18:54
Gravatar van Emmetje Leuk recept ga ik zekers eens proberen Maar ook even een kleine vraag Waarom schrijf je op de schalen van de eieren? Eierschalen zijn zover ik weet poreus. Wij merken de doosjes waarin we ze in opbergen
Ohmydish plaatste op 25-08-2018 om 15:26:13
Gravatar van Ohmydish De eieren zijn gelegd door onze eigen kipjes, daarom schrijven we erop van welke dag ze zijn. We hebben maar een paar kipjes, dus ook maar een paar eitjes per dag dus veel handiger dan op een doosje te gaan schrijven. Dit doosje moet dan ook vaker verwisseld worden, wij herbruiken telkens dezelfde :)

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.