Reacties op Hartige taartjes met meiknol

Deze mini hartige taartjes met meiknol zien er niet alleen super schattig uit, ze zijn ook nog eens overheerlijk. Gebruik bladerdeeg voor een snelle versie.

Marja plaatste op 24-09-2018 om 07:57:03
Gravatar van Marja Ziet er goed uit!!!
Ohmydish plaatste op 24-09-2018 om 08:07:11
Gravatar van Ohmydish Dankje Marja :)
Tessa plaatste op 24-09-2018 om 11:42:41
Gravatar van Tessa Bedankt voor dit leuke recept.zie de knolletjes hier in Frankrijk altijd liggen, maar weet nooit zo goed wat ik er mee moet doen, gooi ze meestal in blokjes door de soep.soupe Pistou b.v.wat ik ook een goede tip vindt is de vormpjes in vetten met het vet van de uitgebakken lardons , was daar nog nooit opgekomen.
Ohmydish plaatste op 24-09-2018 om 11:59:35
Gravatar van Ohmydish Dankje Tessa! Navets liggen hier inderdaad volop, zo kwam ik ook op het idee :) Ik hoop je er in de toekomst nog vaker mee te inspireren. Oh heerlijk soupe au pistou, dat heb ik allang niet meer gegeten dus goede tip! Groetjes

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.