
Vanmorgen vroeg gemaakt, vanmiddag gegeten! Ontzettend lekker. Ik had karbonades uit het anti-verspillingsvak bij Appie meegenomen en had trek in stoofvlees. Wel een klein beetje azijn en een zoetje in de marinade gedaan. Na 3 uur marineren wat mosterd, zout en peper erop en aangebraden in restje jus/roomboter. Kruiden erbij en 11/2 uur gestoofd in de gietijzeren pan, met uien en wortel. In plaats van krieltjes heb ik een knolselderij/aardappelpuree gemaakt en toen het superzachte vlees onderin een ovenschaal gedaan. Voor wat extra eiwitten deed ik er nog 200 gram gare kydneybonen doorheen. Puree erop, kaas/paneermeel/klontjes roomboter erover en onder de grill. Het was buitengwoon lekker! Kan geen draadjesvlees tegenop wat mij betreft. Toe yoghurt met sinaasappelstukjes voor de vitamientjes!
Dank voor de inspiratie! Het gaf me voldoende energie en eiwitten om zonet een uur te kunnen racefietsen in de kou!