Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

(15)

Aardappelen uit de oven zijn altijd een goed idee voor een makkelijk bijgerecht. Probeer eens deze geroosterde Roseval aardappelen met knoflook, met een prachtige kleur én super lekker!

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 11-02-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 50 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 21-10-2023

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Categorie Bijgerechten
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Ingrediënten


  • 400 gram Roseval aardappelen
  • 4 knoflooktenen
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Kookgerei nodig


  • oven
  • grote ovenschaal
  • snijplank & koksmes

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook Ingrediënten

Aan de slag

Dit recept printen

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Categorie Bijgerechten

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-roseval-aardappelen-met-knoflook


Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook maken – 50 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Was de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Het is niet nodig de aardappelen eerst te schillen. Pel de knoflooktenen en laat deze heel.

Plaats de aardappelstukken in de ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en een eetlepel gedroogde tijm.

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Meng goed en plaats de hele knoflooktenen her en der. Rooster de aardappelen dan mooi goudbruin in ongeveer 40 minuten.

De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en de grootte van de aardappelstukken. Eet smakelijk!

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 11-02-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 50 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 21-10-2023


Waardeer dit recept!
15 stemmen

0 reacties op Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.