Mild-pittig hapje van gefrituurde jalapeño pepers gevuld met mon chou en geitenkaas. Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 24-02-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-08-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gefrituurde-jalapeno-pepers
Meng de roomkaas, geitenkaas, komijn en cayennepeper samen tot een zachte en gladde kaasvulling. Snijd de jalapeño pepers in de lengte aan 1 kant in en schep de zaadlijsten eruit.
Vul de pepers met het kaasmengsel, het beste kun je hier een spuitzak voor gebruiken. Een lepel werkt ook, maar is onhandiger. Klop het ei en de melk samen in een kom.
Meng de bloem samen met flink wat panko (Japans broodkruim) in een andere kom.
Paneer de jalapeño pepers door deze eerst door het eimengsel te halen en vervolgens door het panko en bloem-mengsel. Herhaal deze stap waar nodig.
Verhit zonnebloemolie of frituurolie tot een temperatuur van 170 graden Celsius in een frituur of een bakpan met dikke bodem. Frituur de gepaneerde jalapeño pepers voorzichtig.
Bak de pepers goudbruin. Serveer direct, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 24-02-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-08-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.