Ohmydish.nl


Reacties op Babi ketjap

Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.

Tanya plaatste op 12-03-2019 om 08:46:54
Gravatar van Tanya Hallo :) Gebruik je voor dit gerecht Ketjap Manis of Asin?
Ohmydish plaatste op 12-03-2019 om 09:10:09
Gravatar van Ohmydish Hallo Tanya, voor dit gerecht gebruik je zoete ketjap. Zo hebben wij bijvoorbeeld ketjap medja (te koop bij de toko) gebruikt, maar ketjap manis kan ook!
Tamara plaatste op 03-04-2019 om 05:29:23
Gravatar van Tamara klinkt superlekker! Kan dit ook in de slowcooker? Hoe lang zou het dan moeten? en wat zouden de verhoudingen zijn qua vocht?
Ohmydish plaatste op 03-04-2019 om 08:15:03
Gravatar van Ohmydish Hallo Tamara, dankje! Dit kan prima in de slowcooker, ik zou dan dezelfde hoeveelheden aanhouden en een flinke bodem water toevoegen. Qua tijd zou in principe 3 uur ook al genoeg moeten zijn voor deze hoeveelheid, maar voor de zekerheid zou ik 4 uur op de laagste stand doen voor extra mals vlees. Groetjes
R.Beverwijk plaatste op 17-08-2019 om 08:22:31
Gravatar van R.Beverwijk Is er ook een alternatief voor gembersiroop? Wij hebben dat niet in huis en beetje zonde voor 1 recept te halen. Hebben bv wel gemberpoeder. Kan dat ook?
Ohmydish plaatste op 20-08-2019 om 10:33:28
Gravatar van Ohmydish Goedemiddag, allereerst excuses voor de latere reactie dan gebruikelijk. Gemberpoeder of verse geraspte gember kan ook, gembersiroop heeft ook nog een zoetere smaak. Hiervoor kun je een makkelijke suikerstroop maken door water en suiker te verwarmen tot de suiker is opgelost. Fijne dag :)

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.