Ohmydish.nl


Reacties op Appel brioche

Deze appel brioche ziet er feestelijk uit, een heerlijke aanvulling voor de brunch tijdens de feestdagen. Gemaakt met appel, kaneel en zelfgemaakt deeg.

Florina plaatste op 15-12-2018 om 17:00:59
Gravatar van Florina Wat een prachtige brioche! Inderdaad even wat meer werk, maar dan heb je ook wat zeggen we dan! Ik heb nu geen geschikte appels in huis, maar ik denk dat het ook heel goed kan met bijvoorbeeld een grove jam met kersen of frambozen. Dunnetjes uitsmeren en oprollen. Ik ga eens even denken. Maar bedankt voor de inspiratie!
Ohmydish plaatste op 15-12-2018 om 17:24:22
Gravatar van Ohmydish Dankje Florina! Zo is dat, dan heb je ook wat! Met een dun laagje jam gaat dat ook zeker goed komen, heerlijk!
Florina plaatste op 15-12-2018 om 18:34:57
Gravatar van Florina En ik denk nog even verder: een hartige variant voor bij de brunch.. een goede ham en pittige boerenkaas met dun laagje pesto of een reepje gegrilde paprika, of zongedroogde tomaatjes op olie... Een echt variatierecept hebben jullie gegeven!
Ohmydish plaatste op 15-12-2018 om 19:22:18
Gravatar van Ohmydish Dat lijkt me inderdaad ook heerlijk! Goede combinaties Florina!
Dini plaatste op 15-12-2018 om 21:41:55
Gravatar van Dini het ziet er heerlijk uit maar het lijkt me idd erg lastig met de appelstukjes...is het niet makkelijker om het deegreepje dubbel te vouwen om de appel heen...wel dunner uitrollen en 2x zo breed dan natuurlijk
Ohmydish plaatste op 15-12-2018 om 22:18:11
Gravatar van Ohmydish Dankje Dini, als je de appelstukjes aandrukt valt er geen enkele af hoor. Denk je niet dat het brood te vast gaat worden als je ze dunner uitrolt?
Laura plaatste op 16-12-2018 om 15:29:30
Gravatar van Laura Ik had nog appels over en had vandaag zin om iets te bakken dus je nieuwsbrief kwam weer als geroepen. Het was een lekker brood! Weer bedankt. Groetjes Laura
Ohmydish plaatste op 16-12-2018 om 16:13:07
Gravatar van Ohmydish Wat leuk Laura, fijn dat het gesmaakt heeft! Groetjes
Mary Poot plaatste op 19-12-2018 om 12:45:43
Gravatar van Mary Poot Vandaag gemaakt. Prachtig ik kan zo naar " heel Holland bakt "hihihi Het rijzen doe ik in de stoomoven. Zet het deeg in de stoomoven. Laat de temperatuur tot 30 graden komen en zet dan de oven uit. 1 uur in de oven laten staan en je hebt prachtig gerezen deeg.
Ohmydish plaatste op 19-12-2018 om 13:02:27
Gravatar van Ohmydish Dankje en wat goed zeg! Heerlijk zo'n stoomoven, fijne dag :)

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten.