Super makkelijk potato skins met cheddar van de barbecue zijn een heerlijk bijgerecht. Recept voor 5 personen, klaar in 20 minuten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/potato-skins-cheddar-barbecue
Doe de spekjes na het bakken in een kom en zet deze aan de kant. Rasp een hoop milde cheddar kaas in de andere kom en zet deze ook aan de kant. Snijd elke aardappel doormidden en verpak deze in aluminiumfolie. Dat is alles wat je hoeft te doen ter voorbereiding!
Potato skins met cheddar van de barbecue
Haal de barbecue potato skins uit de verpakking wanneer deze gaar zijn. Voeg dan direct een klein handje met geraspte milde cheddar kaas, en wat spekjes. Snijd wat verse bieslook fijn en garneer hiermee de potato skins. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.