Deze pittige aardappelpartjes uit de oven zijn nóg lekkerder gemaakt door toevoeging van geraspte kaas. Een heerlijk krokant bijgerecht.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 21-10-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pittige-aardappelpartjes-uit-de-oven
Was de aardappels goed onder stromend koud water. Snijd de aardappels vervolgens in partjes, zorg dat deze ongeveer gelijke maten hebben zodat ze evenredig gaar zullen worden.
Verwarm de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.
Rasp de kaas zo fijn mogelijk en meng deze samen met de gedroogde basilicum en gemalen chili door de aardappelpartjes.
Besprenkel de aardappelpartjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelpartjes over de ovenschaal en bak deze mooi krokant in ongeveer 20 minuten.
Roer ze halverwege een keer door zodat alle kanten krokant zullen worden. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 21-10-2023
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.