Heerlijk geurende pinda woksaus met kokosmelk, verse gember en limoen. Lekkere saus om mee te roerbakken. Klaar in minder dan 10 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-09-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 18-08-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pinda-woksaus
Gebruik een lepel om de schil van de verse gember af te halen. Pel twee teentjes knoflook en snijd de knoflook en gember grof. Pers het sap van een halve limoen uit.
Voeg nu alle ingrediënten toe aan een blender. Pureer tot een gladde massa. Voeg een beetje gekookt water toe om een gladdere saus te maken.
Je kunt deze woksaus bijvoorbeeld gebruiken in een wokgerecht met biefstuk en groenten, maar ook lekker in roerbakgerechten!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-09-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 18-08-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.