Lekker voor in de lente of zomer, deze pastasalade met komkommer is klaar in minder dan 20 minuten. Recept voor 4 personen.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-03-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 04-06-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pastasalade-met-komkommer
Vul de middelgrote pan met water en breng aan de kook. Voeg een snufje zout toe en kook de spaghetti beetgaar.
Giet de spaghetti af in een vergiet en koel af onder koud, stromend water. Plaats de spaghetti dan in de grote kom.
Om een zo mooi mogelijk effect te maken kun je de komkommer het beste door een spiraalsnijder halen. Wij hebben er (nog) geen, dus wij hebben de komkommer in dunne reepjes gesneden met behulp van een koksmes en snijplank.
Voeg de lange reepjes komkommer toe aan de grote kom met de spaghetti. Snijd de cherry tomaatjes in partjes en voeg toe aan de kom. Pers het sap uit de sinaasappel over de koude spaghetti salade heen.
Vermeng de resterende ingrediënten door de salade en meng alles goed door elkaar. Je kunt deze pastasalade met komkommer direct serveren, of tot maximaal 2 dagen (afgedekt) in de koelkast bewaren. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-03-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 04-06-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.