Gebruik saucijzen eens in een pasta. Deze pasta met saucijs, tomaten en spinazie heeft een krachtige smaak. Heerlijk doordeweeks gerecht.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-05-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-07-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pasta-met-saucijs-tomaten-en-spinazie
Pel en snijd de ui en knoflook in fijne stukjes. Maak de spinazie schoon, zorg dat er geen zand en vuil op de blaadjes zit. Maak de spinazie droog met behulp van een sla centrifuge.
Snijd de saucijzen en geroosterde paprika in stukjes en zet opzij. Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Voeg eventueel zout toe aan het water.
Kook de pasta naar keuze aan de hand van de verpakking.
Verhit olijfolie in de grote bakpan en fruit de gesneden ui en knoflook 2 minuten aan. Voeg dan de gesneden saucijzen toe en bak deze een aantal minuten mee.
Voeg de verse spinazie toe, afhankelijk van de grootte van de bakpan zul je dit wellicht in delen moeten doen. Voeg gedroogde oregano, geroosterde paprika en tomaten toe, zodra de spinazie geslonken is. Zet het vuur op middel-laag en laat de pasta saus een aantal minuten koken.
Roer af en toe, breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af. Serveer de pasta met de saucijzen, tomaten en spinazie saus. Verkruimel de feta kaas over het gerecht. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-05-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-07-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.