Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas

(0)

Heel makkelijk te maken opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas uit de oven. Klaar in 20 minuten, serveer met aardappelen en groentes. Recept voor 2.

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 11-08-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 11-12-2021

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Categorie Vlees recepten
Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas

Ingrediënten


  • 250 gram kalfsschnitzel
  • Blok komijnekaas
  • Dijon mosterd
  • Nootmuskaatpoeder
  • Zout en peper

Kookgerei nodig


  • Oven
  • Bakplaat
  • Vleeshamer
  • Bakpapier
  • Kaasschaaf
  • Huishoudfolie

Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas Ingrediënten

Aan de slag

Dit recept printen

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Categorie Vlees recepten

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/opgerolde-kalfsschnitzel-met-komijnekaas


Voorbereiding -- 5 minuten

Verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius. 

Bedek een klein deel van het keukenblad met wat huishoudfolie. Plaats er dan een kalfsschnitzel bovenop en besprenkel met een klein beetje water. Dek de bovenkant af met nog wat huishoudfolie. Maak het vlees malser en dunner met behulp van een vleeshamer. Dit is nodig om de kalfsschnitzel uit te kunnen rollen. 

Herhaal deze stap voor het andere stuk vlees. Haal beide stukken uit het plastic en breng op smaak met peper en zout. Snijd een aantal plakken komijnekaas af, en beleg de kalfsschnitzels hiermee. 

Sla het uiterste deel over, rol de kalfsschnitzels dan op. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de kalfsschnitzel rolletjes er bovenop. Verdeel wat nootmuskaat over de bovenkant van het vlees, maar voeg niet té veel toe!

De kalfschnitzel bakken -- 15 minuten

Bak de kalfsschnitzel rolletjes 15 minuten lang in de oven, of totdat het vlees gaar is. Serveer met aardappelen en groentes, eet smakelijk!

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 11-08-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 11-12-2021


Waardeer dit recept!
0 stemmen

0 reacties op Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.