Heerlijke zelfgemaakte makkelijke eiersalade voor op een toastje of op brood. Er zijn niet veel ingredienten nodig, klaar in 15 minuten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/makkelijke-eiersalade-zelf-maken
Plaats de eieren voorzichtig in een kleine pan en vul deze met koud water. Breng het water aan de kook op middelhoog vuur. Als het water kookt hou je 7 minuten kooktijd aan.
Koel de eieren direct af met koud water, de makkelijkste manier om dit te doen is om ijswater of stromend koud water te gebruiken. Snijd de bieslook in de tussentijd fijn, je hebt ongeveer een eetlepel vol nodig.
Was en snijd de selderijstengel zo fijn mogelijk.
Pel de gekookte eieren en plaats deze op je snijplank. Snijd de eieren fijn met je koksmes, of gebruik een vork. Combineer de eieren, bieslook, selderij, mayonaise en citroensap in de middelgrote kom.
Breng de makkelijke eiersalade op smaak met peper en zout. Heerlijk voor op toast of brood. Garneer met meer bieslook naar wens. Smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.