Kaki en geitenkaas amuse

(18)

Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 28-12-2016, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 28-12-2022

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 6 personen Categorie Hapjes en snacks
Kaki en geitenkaas amuse

Ingrediënten


  • 1 rijpe kaki (sharon fruit)
  • paar kleine blaadjes sla naar keuze
  • ongeveer 50 gram geitenkaas
  • optioneel: basilicum blaadjes om te garneren

Kookgerei nodig


  • snijplank & koksmes
  • eventueel: sla centrifuge
  • 6 amuse lepels
  • crème brûlée brander

Aan de slag

Dit recept printen

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 6 personen Categorie Hapjes en snacks

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kaki-en-geitenkaas-amuse


De kaki en geitenkaas amuse maken -- 10 minuten

Schil het kaki fruit (ook wel khaki fruit genoemd) en snijd deze in kleine stukjes. Was de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.

Leg een beetje sla op de amuse lepels en verdeel er een eetlepel kaki fruit stukjes over.

Kaki en geitenkaas amuse
Kaki en geitenkaas amuse

Snijd de geitenkaas in kleine plakjes en leg deze op de kaki blokjes. Smelt de geitenkaas kort met de brander vlak voor het serveren.

Garneer eventueel met een basilicum blaadje en geniet van deze makkelijk te maken hapjes!

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 28-12-2016, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 28-12-2022


Waardeer dit recept!
18 stemmen

0 reacties op Kaki en geitenkaas amuse

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Wil je een reactie achterlaten?


Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.